Logo Kattints ide
2023. szeptember 22. péntek   Évnap : 264/365   Névnap : Móric                     Astrojegy : Szűz

szincsik1.gif 62 byte
 Apróhirdetô  Bannercsere  Linkek   MesterTÁR   Búvárkodó TelePass
szincsik2.gif 157 byte

Napi bölcselet : Azzá leszel amit tervezel.
SzolgáltatásokLetöltésekRegisztrációBejelentkezésFórumKépeslapküldőNévnapértesítőHatáridőnaplóViccesekLinkcsere PartnerekLinkcsere Partnerek
Névnapértesítő

Mire is jó ez a névnapértesítő ?

Mai rohanó világunkban, egyre kevesebb idô jut az emberi kapcsolatokra, pedig szerintünk igenis fontosak. Ezek ápolására, fenntartására, hasznos lehet ha szeretteid, ismerôseid, barátaid, de akár üzletfeleid névnapjait számon tartod.
Biztos veled is megesett már, hogy valakihez váratlanul betoppantál és ott éppen névnapot tartottak, persze nálad se egy szál virág, se egy üveg bor ... és égtél mint a rongy :)... Ettôl szinte alig van kellemetlenebb helyzet, és mind csak azért, mert éppen nem néztél a naptáradra ... nem szólt róla senki sem, persze ha tudtad volna......

De ennek vége... ha gyakran internetezel és leveleidet elolvasod, akkor Mi segíthetünk, hogy a számodra fontos névnapokról idejében értesítsünk.
Szolgáltatásunkban megjelölöd a számodra fontos névnapokat, és amikor eljött az ideje, Mi küldünk neked errôl értesítést.
Beállíthatod, hogy a névnap elôtt 1 - 7 nappal korábban értesítsünk róla, hogy biztosan fel tudjál rá készülni.

Szolgáltásunkkal nem árasztunk el nap mint nap számodra teljesen érdektelen névnapokat tartalmazó levelekkel, hanem csak a Neked fontos és kijelölt névnapokról küldünk értesítést.

Ha egy névnap már nem aktuális (mert mondjuk összevesztél annak tulajdonosával és hallani sem akarsz róla többet :)) akkor egyszerűen le tudod azt mondani.

A szolgáltatást regisztrált és bejelentkezett felhasználók vehetik igénybe.
Ha szeretnél névnapértesítőt kapni akkor jelentkezz be.

MesterTÁR

Az Ön hirdetésének helye. Érdeklődjön !

TeleWEB © Abyss Software

© 2000-2023 TeleWEB.HU - Minden jog fenntartva.

Az Ön bannerének helye. Érdeklődjön !

Kattints a hirdetésre
Kattints ide


LINKTAR.HU

Powered by Linux   Powered by Perl